Diensten

Mijn bedrijf bestaat uit het lesgeven en trainen van ruiters en paarden, zowel vanaf de grond als onder het zadel. 
Naast het lesgeven en trainen ben ik ook actief met het scheren van paarden.

Lesgeven en trainen

Tijdens mijn lessen en trainingen kan er onder het zadel gewerkt worden, maar ook vanaf de grond. Denk hierbij aan het longeren, dressuur aan de hand en grondwerk. Centraal staat het in harmonie trainen en ligt de focus op het goed en functioneel lichaamsgebruik van het paard. Dit in combinatie met de houding en zit van de ruiter. Positieve communicatie tussen ruiter en paard staat voorop en deze wil ik zo goed mogelijk vertalen voor beide. Er valt veel winst te behalen in jouw eigen trainingen wanneer er goede communicatie is en kennis over de werking van de jouw paard. 

Uiteindelijk wil ik niet meer nodig zijn, dat je zelf net zo fijn, functioneel en in harmonie kan trainen als tijdens een les. Die kennis en dat gevoel wil ik overdragen.


Scheren

Sinds 2018 ben ik paarden gaan scheren voor klanten. Het scheren doe ik met mijn Liscop Lite scheerapparaat, daarnaast heb ik een kleine tondeuse om alles mooi af te werken. Ieder jaar scheer ik rond de 40 paarden en ieder paard is anders, in vacht structuur, maar ook in karakter. Door met rust te werken en consequent te zijn, is elk paard te scheren. Soms moet er alleen een compromis gemaakt worden, want een paard dat gericht gaat slaan met zijn benen of zijn oren echt niet wilt laten doen, dat is dan zo. Ik doe altijd mijn uiterste best om aan de wens van de klant te voldoen, maar het welzijn van het paard staat ook voorop.


Vervoer

Zit jij omhoog met jouw vervoer? Stuur dan een berichtje en wie weet kan ik jou uit de brand helpen!
Ik ben in het bezit van een auto met trekhaak en een anderhalf paards trailer. Ik kan jou en jouw paard vervoeren!